Δωρεάν η 1η αλλαγή χέρι με χέρι για προϊόντα αξίας από 20€ και άνω

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 211 800 6999 | 210 598 0097

Δωρεάν η 1η αλλαγή χέρι με χέρι για προϊόντα αξίας από 20€ και άνω

Bonus Αγορών

Για κάθε αγορά σας, τώρα το Inshoes.gr σας προσφέρει bonus!
Όταν οι άλλοι περιμένουν τις εκπτώσεις για να κάνουν τις αγορές τους, εσείς ψωνίζετε έξυπνα χάρη στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus Αγορών αρκεί να συνδεθείτε στον Inshoes Λογαριασμό σας.

 

Τι είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αγορών 
Το Inshoes.gr είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης Υποδημάτων και Αξεσουάρ στην Ελλαδα που επιβραβεύει τους πελάτες του για τις αγορές τους με μόνιμη Έκπτωση. Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus Αγορών σας εξασφαλίζει οικονομικότερες αγορές από τη πρώτη σας κιόλας αγορά, από το πρώτο ευρώ. Η μοναδική προυπόθεση είναι να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο κατάστημα μας και να κάνετε τις παραγγελίες σας σαν εγγεγραμένο μέλος.

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αγορών στο Inshoes.gr 
Στο Ιnshoes.gr μιλάμε με πόντους! Συγκεκριμένα, με κάθε σας αγορά αξίας 1€ σας αποδίδεται 1 πόντος, με κάθε αγορά αξίας 2€ σας αποδίδονται 2 πόντοι, με κάθε σας αγορά αξίας 10€ σας αποδίδονται 10 πόντοι, κ.ο.κ. Με την πραγματοποίηση παραγγελιών αξίας 500€, ίσης με 500 πόντους, απολαμβάνετε, αυτομάτως Έκπτωση αξίας 25 € για επόμενη αγορά σας, με την προϋπόθεση ότι κάνετε σύνδεση και πραγματοποείτε τις παραγγελίες μέσω του καταχωρημένου λογαριασμού σας. Η έκπτωση αποστέλλεται ως Δωροεπιταγή σε ηλεκτρονική μορφή. Μετά τη χρήση της έκπτωσης στη νέα παραγγελία, η προσμέτρηση των πόντων ξεκινά από το μηδέν, σε έναν νέο κύκλο επιβράβευσης, όπου κάθε ευρώ μετράει!

 

 Η Δωροεπιταγή

δωροεπιταγη

Ισχύς του Προγράμματος
Το πρόγραμμα Επιβράβευσης Αγορών ισχύει για τις αγορές που θα πραγματοποιήσετε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου με μοναδική εξαίρεση τις περιόδους των επίσημων Εκπτώσεων και των επίσημων 10ήμερων Προσφορών, οπότε και το πρόγραμμα επιβράβευσης θα προσμετρά τις παραγγελίες σας τις συγκεκριμένες περιόδους αλλά δε θα αποδίδεται αντίστοιχη έκπτωση, λόγω των πολύ χαμηλών τιμών που διατίθονται τα προιόντα κατά τις άνωθεν περιόδους.

"