Δωρεάν Αποστολή από 49 € και άνω
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 211 800 6999 | 210 598 0097
Δωρεάν Αποστολή από 49 € και άνω

Προστασία Δεδομένων

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

     Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας, είναι σημαντική για εμάς.Το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα (e-shop) Inshoes.gr αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα τους κανόνες προστασίας δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φροντίζει για την τήρηση των σχετικών διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation - GDPR - ΓΚΠΔ - Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679). Συνεπώς, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγονται, τυγχάνουν επεξεργασίας και ενδεχομένως διαβιβάζονται, μόνο εφόσον υφίσταται η αντίστοιχη νομική βάση (άρθρο 6 ΓΚΠΔ), ενώ κατά τη συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση τους τηρούνται οι κανόνες περί επεξεργασίας των δεδομένων (άρθρο 5 ΓΚΠΔ).

      Οι παρακάτω πληροφορίες αποτελούν τη βάση της αποτελεσματικής άσκησης των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά ορίζονται από τον Γενικό Κανόνα Προστασίας Δεδομένων. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα δήλωση, προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες :

                                

1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

1.1- Σύμφωνα με τον Γενικό Κανόνα Προστασίας Δεδομένων, υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που καταχωρίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Inshoes.gr που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.Inshoes.gr με σκοπό την εκτέλεση συμβάσεων πωλήσεως προϊόντων εξ αποστάσεως, ορίζεται η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με τον διακριτικό τίτλο «ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΑ Ι.Κ.Ε.», Α.Φ.Μ. 800580249 - Δ.Ο.Υ Β’ Περιστερίου, με αριθμό μητρώου ΓΕΜΗ 130483501000και με τα εξής στοιχεία επικοινωνίας :

Διεύθυνση: Μονής Δαμάστας αριθ. 8, Περιστέρι Αττικής, Τ.Κ. 121333

Τηλέφωνο: 210-5980097/2118006999

FAX: 210-5981308

E-mail: info@inshoes.gr

 

2. ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

2.1- Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται και αποθηκεύονται από το Inshoes.gr είναι τα στοιχεία όπως ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΑΣ/ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (E-MAIL), τα οποία τα υποκείμενα των δεδομένων ιδία βουλήσει είτε α) καταχωρίζουν στις σχετικές φόρμες εγγραφής και δημιουργίας λογαριασμού του ιστότοπου www.inshoes.grείτεβ) δηλώνουν κατά τις τηλεφωνικές τους παραγγελίες,προκειμένου να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ακόμα, συλλέγονται αυτόματα πληροφορίες σχετικές με τις καταναλωτικές συνήθειες των επισκεπτών του ιστότοπου, κατόπιν σχετικής ρητής συγκατάθεσης των υποκειμένων των δεδομένων, μέσω της χρήσης cookies (βλ. αναλυτικότερα την υπ΄ αριθ. 12 παράγραφο).

 

3. ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

3.1- Η αποθήκευση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που καταχωρίζονται εκουσίως στον ιστότοπο του Inshoes.gr, εξυπηρετεί στο αναγκαίο μέτρο τους σκοπούς του  εσωτερικού συστήματος για την αποτελεσματική παροχή των επαγγελματικών μας υπηρεσιών ([α] απαραίτητη για την εκτέλεση συμβάσεων πωλήσεως προϊόντων εξ αποστάσεως). Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), δηλαδή, επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά με σκοπό την επεξεργασία και κατ΄ επέκταση την εκτέλεση παραγγελιών. Δεν συλλέγεται ούτε αποθηκεύεται με οποιονδήποτε τρόπο κάποιο από τα στοιχεία που εισάγονται με σκοπό την προσωρινή αποθήκευση ή καταχώρηση σε λογαριασμό για μελλοντική χρήση και απαγορεύεται η προσβασιμότητα των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους. Επιπλέον, η αποθήκευση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις υπηρετεί [β] και την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος (χρησιμοποιούμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP, οι πληροφορίες θέσης, οι συσκευές των χρηστών κοκ ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις της ιστοσελίδας). Παράλληλα, [γ] η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δύναται να εδράζεται σε συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς. Σε κάθε περίπτωση, [δ] τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγονται, τυγχάνουν επεξεργασίας και ενδεχομένως διαβιβάζονται από το Inshoes.gr με τη ρητή συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων, όπως επί παραδείγματι κατά την χρήση τους κατά την αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων με σκοπό την εμπορική προώθηση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος και την βελτίωση της σχέσεως ηλεκτρονικού καταστήματος-καταναλωτή/υποκειμένου των δεδομένων, αλλά και για σκοπούς επιχειρηματικών αναλύσεων.

                                

4. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ 

4.1- Σύμφωνα με την αρχή του περιορισμού αποθήκευσης το ηλεκτρονικό κατάστημα Inshoes.gr αποθηκεύει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τη χρονική διάρκεια που ορίζει ο νόμος σχετικά με τους επιτρεπόμενους χρόνους φύλαξης. Συγκεκριμένα, [α] όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση και [β] για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή (βλ. αναλυτικότερα την υπ΄ αριθ. 9 παράγραφο). Επίσης, [γ] θα διατηρήσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, [δ] θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές.  Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι κάθε  στοιχείο, που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο των όρων υπέρ της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καλύπτεται από τον ισχυρό αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit και αποθηκεύεται προσωρινά, και σε καμία περίπτωση καταχρηστικά, σε πλατφόρμα προσωρινής αποθήκευσης με τον ίδιο τρόπο κρυπτογράφησης. Πέραν από τις νόμιμες προθεσμίες φύλαξης, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αποθηκεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για τόσο χρόνο, όσος απαιτείται για την εκπλήρωση συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας ή για τη διεκδίκηση, άσκηση ή υπεράσπιση νομίμων αξιώσεων - ιδιαιτέρως σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 3 ε) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.

              

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

5.1- Για την προστασία των συμφερόντων των υποκειμένων των δεδομένων ισχύουν, τα κάτωθι δικαιώματα :

α) Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να λαμβάνετε γνώση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
 

β) Το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με τον υπεύθυνο επεξεργασίας στα ως άνω στοιχεία επικοινωνίας.

 

γ) Το δικαίωμα διαγραφής («Δικαίωμα στη λήθη») των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

 

δ) Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: [α] όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, [β] όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, [γ] όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και [δ] όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

 

ε) Το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκει ο ιστότοπος ως υπεύθυνος, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

 

στ) Το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

ζ) Το δικαίωμα γνωστοποίησης της διόρθωσης/διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εφόσον αυτό είναι δυνατό  και

 

η) Το δικαίωμα εξέτασης από ανθρώπους πλήρως αυτοματοποιημένων αποφάσεων

           

           

6. ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

6.1-Η συγκατάθεση διάθεσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από το υποκείμενο των δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση των παραγγελιών (συμβάσεων πωλήσεως προϊόντων εξ αποστάσεως) στο ηλεκτρονικό κατάστημα Inshoes.gr. Τα στοιχεία όπως ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΑΣ/ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (E-MAIL) αποθηκεύονται και καταχωρίζονται έπειτα από την επιλογή - εγγραφή του χρήστη αποκλειστικά για την επεξεργασία και την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, ζητείται, φυσικά κατόπιν σαφούς, διακριτού και κατανοητού αιτήματος για τις εξής περιπτώσεις : emailmarketing, newsletters, cookies (βλ. αναλυτικότερα τις υπ΄αριθ. 11 και 13 παραγράφους).

                                     

7. ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

7.1- Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα παιδιού στο πλαίσιο της προσφοράς υπηρεσίας κοινωνίας της πληροφορίας απευθείας σε αυτό που θεμελιώνεται σε συγκατάθεση, είναι δυνατή κατά τη χρήση των υπηρεσιών του Inshoes.gr, μόνον εάν το παιδί που παρέχει τη συγκατάθεση για την επεξεργασία αυτή είναι τουλάχιστον δεκαέξι (16) ετών. Εάν το παιδί είναι ηλικίας κάτω των 16 ετών, η χρήση των υπηρεσιών του Inshoes.gr και κατ΄ επέκταση η επεξεργασία των απαραίτητων για την εκτέλεση των παραγγελιών προσωπικών δεδομένων είναι δυνατή μόνον εάν και στον βαθμό που η εν λόγω συγκατάθεση παρέχεται ή εγκρίνεται από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού (άρθρο 8 ΓΚΠΔ).

                         

8. ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

8.1- Τρίτοι που ενδεχομένως λαμβάνουν γνώση των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων, κατόπιν ρητής συγκαταθέσεως των υποκειμένων, στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους συνεργασίας (εργαζόμενοι,marketing-CRM) με το ηλεκτρονικό κατάστημα, δεσμεύονται αυστηρώς από συμβάσεις τήρησης εχεμύθειας και ανάθεσης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα βάσει του άρθρου 28 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Τα  δεδομένα μεταβιβάζονται μόνο σε συνεργαζόμενες εταιρείες με την «ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΑ Ι.Κ.Ε.», που παρέχουν υπηρεσίες μάρκετινγκ και CRM με σκοπό την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Στις περιπτώσεις αυτές η «ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΑ Ι.Κ.Ε.» παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει, δε, ως άνω εξετέθη ειδικές συμβάσεις ανάθεσης επεξεργασίας με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει την εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα του.

                           

9. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

9.1- Το υποκείμενο των δεδομένων διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει (opt-out) ανά πάσα στιγμή τη συναίνεση του σε μεμονωμένες ή σε όλες τις δραστηριότητες επεξεργασίας. Αυτό το δικαίωμα του υποκειμένου των δεδομένων μπορεί να ασκηθεί εύκολα, επικοινωνώντας, προκειμένου να εκδηλώσει αυτή του την επιθυμία, με τον υπεύθυνο επεξεργασίας στην ως άνω παρατεθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση (info@inshoes.gr). Οι επεξεργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι την ανάκληση δε θίγονται από αυτήν.

 

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

10.1- Αν ένα υποκείμενο των δεδομένων θεωρεί ότι η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν παραβιάζει τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έχει το δικαίωμα καταγγελίας στην ελληνική αρχή προστασίας δεδομένων (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), που εδρεύει στους Αμπελοκήπους (Αθήνα), στη Λ. Κηφισίας αριθ. 1-3, Τ.Κ. 11523.

                   

11. E-MAILMARKETING - NEWSLETTERS

11.1- Το ηλεκτρονικό κατάστημα Inshoes.grδύναται κατόπιν ρητής συγκατάθεσης των υποκειμένων των δεδομένων - πελατών να αποστέλλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου marketing - newsletters  (με αντικείμενο την ενημέρωση των πελατών για νέα προϊόντα και προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και τη βελτίωση της σχέσης των πελατών - υποκειμένων των δικαιωμάτων με το ηλεκτρονικό κατάστημα). Η συγκεκριμένη μορφή της συγκατάθεσης πρέπει να δίνεται ελεύθερα, να είναι συγκεκριμένα ενημερωμένη και σαφής. Αυτά τα προαπαιτούμενα εκπληρώνονται όταν οι πελάτες - υποκείμενα των δεδομένων έχουν επιλέξει να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) marketing και newsletters (ενεργά σύμφωνοι) δηλώνοντας ότι επιθυμούν να ενημερώνονται μέσω αυτών για τα προϊόντα και τις προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα newsletter που υπάρχει στον ιστότοπο ή απαντώντας θετικά σε σχετικό σαφές, διακριτό, απλό και κατανοητό ηλεκτρονικά υποβληθέν αίτημα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι πελάτες - υποκείμενα των δικαιωμάτων διατηρούν το δικαίωμα για άμεση απεγγραφή (unsubscribe) οποτεδήποτε από τη λίστα αποστολής πατώντας στο αντίστοιχο σύνδεσμο στο στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας.

                                  

12. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

12.1- Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αξιοπιστίας σε κάθε τηλεπληρωμή σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα Inshoes.gr έχει αναπτύξει ένα ασφαλές κύκλωμα μεταφοράς των καταχωρηθέντων δεδομένων υπό την κάλυψη της πιο απροσπέλαστης κρυπτογράφησης, διασφαλίζοντας την κάθε καταχώρηση σας. Αναλυτικότερα, η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας, στην περίπτωση που επιλέγετε Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα, πραγματοποιείται από την Τράπεζα Eurobank EFG, για το λόγο αυτό μεταφέρεστε αυτόματα στο secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας (Αριθμός Κάρτας, Όνομα Κατόχου, Ημερομηνία Λήξης και Τριψήφιος Αριθμός CVV στο πίσω μέρος της κάρτας) καταχωρούνται ηλεκτρονικά και κρυπτογραφημένα στην υπηρεσία της Τράπεζας, και, εν συνεχεία, η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτεται, ομοίως, από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφάλειας ProxyPay3 της Eurobank. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο Inshoes.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. 

13. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ COOKIES

13.1- Τα cookies είναι μικρά αβλαβή αρχεία κειμένου (text files) τα οποία οδηγούνται από το φυλλομετρητή στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, κατά την περιήγηση στο διαδικτυακό μας ιστότοπο (web server) και αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για τη διαμόρφωση ενός λεπτομερούς καταναλωτικού προφίλ, παρέχοντας δυνατότητες που διευκολύνουν σε μέγιστο βαθμό την πλοήγηση σας. To Inshoes.gr, κατόπιν ρητής συγκατάθεσης των υποκειμένων των δεδομένων σε υποβληθέν ηλεκτρονικά απλό, σαφές, διακριτό και κατανοητό αίτημα, χρησιμοποιεί τα cookies με στόχο τη συλλογή απαραίτητων πληροφοριών για τη μέτρηση της αποδοτικότητας του διαδικτυακού ιστοτόπου, αλλά και για να μπορέσει να διαμορφώσει τις ιστοσελίδες καθιστώντας τις πιο ελκυστικές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας. Η σημαντικότερη χρήση τους είναι να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις καταναλωτικές κινήσεις σας, όσον αφορά την επισκεψιμότητα σε μια σελίδα, τη συχνότητα επισκεψιμότητας ή/και το χρόνο διαμονής σε αυτή, τις προτιμήσεις σας μεταξύ των σελίδων αλλά και για δημογραφικούς σκοπούς. Ορισμένα ή όλα τα αρχεία cookies που χρησιμοποιούνται, ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης, όμως σε καμία περίπτωση δε φέρουν κακόβουλο λογισμικό (ιοί), και δε συλλέγουν ούτε χρησιμοποιούν πληροφορίες και αποθηκευμένα αρχεία από την ηλεκτρονική σας συσκευή, καθώς δεν είναι προγράμματα και δεν μπορούν να διαβάσουν άλλες πληροφορίες.

Cookies στα πλαίσια του affiliatemarketing: Πρόκειται για cookies, τα οποία τοποθετούνται στον υπολογιστή του υποκειμένου των δεδομένων, κατόπιν ρητής συγκατάθεσης του, ύστερα από σαφές, απλό και διακριτό αίτημα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα εν λόγω cookies βοηθούν το ηλεκτρονικό κατάστημα να κατανοήσει τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών του. Στο πλαίσιο αυτό το Inshoes.gr συνεργάζεται με την εταιρεία «LINKWISE Ι.Κ.Ε.», η οποία δεσμεύεται από το κατάστημα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του μέσω συμβάσεως ανάθεσης επεξεργασίας δεδομένων, που διασφαλίζει στο ακέραιο την άσκηση των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων.

 

Cookies Διαφημίσεων: Πρόκειται κυρίως για τα cookies PREF, NID, SID τα οποία εξιδανικεύουν τις διαφημίσεις και τις καθιστούν πιο ελκυστικές για τους χρήστες. Χάρη σε αυτά τα cookies, παρέχεται η κατάλληλη διαφήμιση προϊόντων σύμφωνα με το σχετικό περιεχόμενο για ένα χρήστη, η απόρριψη διαφημίσεων που έχουν ήδη εμφανιστεί στον ίδιο χρήστη, ενώ τελειοποιεί τα εξαγόμενα πορίσματα μιας εκστρατείας. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα cookies μετατροπής, τα οποία παραμένουν προσωρινά στο φυλλομετρητή σας, και επιτρέπουν την καταμέτρηση των πωλήσεων που έχουν προκύψει μέσα από κλικ των χρηστών στις διαφημίσεις (converted clicks) ενώ παράλληλα γνωστοποιούν στους διαφημιστές ότι επιλέξατε τις διαφήμισεις τους, ενημερώνουν δε και το διαφημιζόμενο (Inshoes.gr) ότι μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα, μεταβιβάζοντας μόνο ανώνυμα δεδομένα μετατροπής. Κυρίως χρησιμοποιούνται:

Cookies Κατάστασης Περιόδου Σύνδεσης: Βασίζονται στην αλληλεπίδραση των επισκεπτών/χρηστών με την ιστοσελίδα και χρησιμοποιούνται ώστε να αναπτυχθούν οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος και να βελτιστοποιηθεί η εμπειρία περιήγησης των επισκεπτών/χρηστών στον ιστότοπο. Είναι δυνατός ο αποκλεισμός ή η διαγραφή αυτών χωρίς να ανακόπτει λειτουργίες και υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Google Analytics Cookies: Αποτελούν ευεργετικά εργαλεία για την αναφορά αλληλεπίδρασης των χρηστών με τον ιστότοπο και χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποθήκευση στοιχείων μη προσωπικής ταυτοποίησης και για την ενεργοποίηση λειτουργιών όπως το Επαναληπτικό Μάρκετινγκ, ύστερα από τη ρητή συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων. Στην ουσία πρόκειται για cookie διαφήμισης της Google και εμφανίζονται με τις εξής μορφές:   

 

ΤΥΠΟΣ COOKIE

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

_utma

Υποδεικνύει την είσοδο των χρηστών και την παραμονή τους στην ιστοσελίδα.

_utmb

Διακρίνει την είσοδο νέων χρηστών του ιστοτόπου και υποδεικνύει το χρόνο διαμονής τους σε αυτό.

_utmc

Συμβάλλει επικουρικά στη λειτουργία του _utmb cookie για τη διάκριση νέων χρηστών και στη γενική διαλειτουργικότητα των προγραμμάτων.

_utmv

Αποθηκεύει την πηγή πληροφοριών ή την καμπάνια από την οποία ο χρήστης οδηγήθηκε στον ιστότοπο.

_utmz

Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει δεδομένα λαμβάνοντας ως μεταβλητές τη σχέση επισκέπτες - επίπεδο προσαρμογής.

 

   Τα εν λόγω cookies διαγράφονται άμεσα εάν ο χρήστης - πελάτης - υποκείμενο των δεδομένων δεν επισκεφτεί τον ιστότοπο για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο των 50 μηνών. Υπενθυμίζεται ότι, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την χρήση των cookies, μπορείτε να αφαιρέσετε καθώς και να αποκλείσετε είτε τα ήδη υπάρχοντα cookies, είτε αυτά που εισάγονται στο φυλλομετρητή σας, επισκεπτόμενοι τις ρυθμίσεις του προγράμματος του περιηγητή σας.

14. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

14.1- Το ηλεκτρονικό κατάστημα Inshoes.grλαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του συνόλου των επεξεργασμένων δεδομένων. Σε αυτό το πλαίσιο, εφαρμόζονται υψηλών προδιαγραφών τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και έχουν αναπτυχθεί οι απαραίτητες τεχνικές διαδικασίες για την εφαρμογή των κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation - GDPR - ΓΚΠΔ - Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679). Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή, δεν μοιράζονται σε τρίτους, δεν χρησιμοποιούνται για έρευνες, ούτε μοιράζονται με οποιοδήποτε μέσο σε ανεπιθύμητες ιστοσελίδες και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στο αναγκαίο μέτρο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)  Inshoes.gr, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τα ανωτέρω και, να προβεί σε χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, μόνο εφόσον αποδέχεται πλήρως τους όρους του.

    

 

"