Δωρεάν αλλαγή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες συνολικής αξίας προϊόντων άνω των 15 €

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 211 800 6999 | 210 598 0097

Δωρεάν αλλαγή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες συνολικής αξίας προϊόντων άνω των 15 €

Επιστροφή Προϊόντων

🇬🇷 ΕΛΛΑΔΑ:

Η επιστροφή/αλλαγή των προϊόντων γίνεται Χέρι με Χέρι στην πόρτα σας και ισχύει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για παραγγελίες προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 15€ το κόστος της πρώτης αλλαγής κάθε παραγγελίας, είναι 0€. Για παραγγελίες προϊόντων συνολικής αξίας έως 15€, το κόστος αλλαγής είναι 5€

Πιο συγκεκριμένα:

1. Αλλαγές σε Μέγεθος / Χρώμα / Σχέδιο

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο returns@inshoes.gr, στο 211 800 6 999 ή στα social media. Το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με την μεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Σημειώστε ότι για να παραλάβετε το νέο προϊόν θα πρέπει να παραδώσετε στον αντιπρόσωπο της Γενικής Ταχυδρομικής το δέμα που έχετε προς επιστροφή, καθώς οι αλλαγές γίνονται Χέρι με χέρι. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντικατάσταση των προϊόντων είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στην σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους συνοδευτικά έντυπα.

Κατά την επιστροφή/αλλαγή λαμβάνονται υπόψη οι ισχύουσες τιμές των προϊόντων. Η Εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να μεταβάλει οποιαδήποτε στιγμή, και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης, τις αξίες των διατιθέμενων προϊόντων σύμφωνα πάντα με τους Κανόνες Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τους Όρους Προστασίας του Καταναλωτή.

Σε περίπτωση που δεν εντοπίσατε κάποιο άλλο σχέδιο, ή δε διατίθεται το νούμερο ή /και το χρώμα που επιθυμείτε, για την αντικατάσταση του προϊόντος εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε:

α) Παραλαβή Δωροεπιταγής
Σας αποστέλουμε Δωροεπιταγή με την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντός 4 μηνών από την ημερομηνία παραλαβής της.
Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής των προϊόντων.


β) Επιστροφή Χρημάτων
Παρακαλώ, για την επιστροφή Χρημάτων πατήστε εδώ.  


2. Αλλαγές σε Ελαττωματικά
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων ούτως ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο returns@inshoes.gr, στο 211 800 6 999 ή στα social media για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή/αλλαγή του προιόντος χωρίς να σας επιβαρύνουν τα έξοδα αλλαγής/επιστροφής, σε κάθε περίπτωση. Το Inshoes.gr επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αντικατάστασης.


3. Αλλαγές σε αποστολές λάθος προϊόντων
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό από το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο returns@inshoes.gr, στο 211 800 6 999 ή στα social media και να προχωρήσετε στην επιστροφή/αλλαγή χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα, σε κάθε περίπτωση και να ακολουθήσετε τη διαδικασία όμοια με την Αλλαγή σε Μέγεθος / Χρώμα / Σχέδιο, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 1.

*Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές αλλαγές η επιστροφές στις κάλτσες και σε εσώρουχα που κατά την παραλαβή τους δεν είχαν το ειδικό αυτοκόλλητο προστασίας.

 

🇨🇾 ΚΥΠΡΟΣ:

Οι επιστροφές προϊόντων από την Κύπρο για:

  1. Αλλαγή σε μέγεθος
  2. Αλλαγή σε χρώμα
  3. Αλλαγή σε σχέδιο
  4. Επιστροφή χρημάτων

μπορούν να γίνουν αποδεκτές εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος. Το δέμα πρέπει να επιστραφεί στην παρακάτω διεύθυνση επιστροφής αφού πρώτα συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφής προϊόντων στην οποία θα αναφέρετε τον λόγο επιστροφής, συμπληρώνοντας την. Την φόρμα επιστροφής προϊόντων μπορείτε να την βρείτε εδώ. Τα έξοδα επιστροφής για όλους τους παραπάνω λόγους, επιβαρύνουν τον πελάτη. 

*Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές αλλαγές η επιστροφές στις κάλτσες και σε εσώρουχα που κατά την παραλαβή τους δεν είχαν το ειδικό αυτοκόλλητο προστασίας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Inshoes.gr
Μονής Δαμάστας 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12133
ΤΗΛ. 211 800 6 999 / 210 5980097
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 18:00
e-mail: returns@inshoes.gr

"