Δωρεάν αλλαγή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες συνολικής αξίας προϊόντων άνω των 15 €

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 211 800 6999 | 210 598 0097

Δωρεάν αλλαγή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες συνολικής αξίας προϊόντων άνω των 15 €

Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολές Εντός Ελλάδος 

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και αποστέλλονται στην πόρτα σας εντελώς Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες από 49 ευρώ και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 49 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Εάν το δίκτυο της Γενική Ταχυδρομικής δεν καλύπτει την περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να μας ενημερώσετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

 

  ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
 ΠΡΑΤΗΡΙΟ INSHOES.GR ΔΩΡΕΑΝ   ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 49€ ΚΑΙ ΑΝΩ  ΔΩΡΕΑΝ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 49€   3,00€ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

  

  

Αποστολές προς Κύπρο 

Οι παραγγελίες της Κύπρου αποστέλλονται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Οι Απλές αποστολές, αποστέλλονται κάθε Πέμπτη της εκάστοτε εβδομάδας και παραδίδονται στο χώρο σας στους χρόνους που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Οι Express Αποστολές, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη από την καταχώρηση της παραγγελίας σας και παραδίδονται στο χώρο σας στους χρόνους που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα αντίστοιχα.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΑΠΛΗ 6,90€ 6-15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ 
EXPRESS 13,5   2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ 

  

Πρόσθετες Πληροφορίες 

Ενημερώσεις μετά την καταχώρηση της παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη καταχώρηση της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Για αποστολές με την Γενική Ταχυδρομική, μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρεία Γενική Ταχυδρομική, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, που φέρει τον αντίστοιχο Αριθμό Αποστολής Δέματος, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς, πατώντας εδώ.
 

"