Δωρεάν η 1η αλλαγή χέρι με χέρι για προϊόντα αξίας από 20€ και άνω

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 211 800 6999 | 210 598 0097

Δωρεάν η 1η αλλαγή χέρι με χέρι για προϊόντα αξίας από 20€ και άνω

Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολές Εντός Ελλάδος ΕΛΛΑΣ

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με τις εταιρείες Courier Center, Γενική Ταχυδρομική η τους συνεργάτες τους και αποστέλλονται στην πόρτα σας εντελώς Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες από 49 ευρώ και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 49 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

 

  ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
 ΠΡΑΤΗΡΙΟ INSHOES.GR ΔΩΡΕΑΝ   ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 49€ ΚΑΙ ΑΝΩ  ΔΩΡΕΑΝ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 49€   3,00€ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

  

  

Αποστολές προς Κύπρο ΚΥΠΡΟΣ

Οι παραγγελίες της Κύπρου αποστέλλονται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Οι Απλές αποστολές, αποστέλλονται κάθε Πέμπτη της εκάστοτε εβδομάδας και παραδίδονται στο χώρο σας στους χρόνους που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Οι Express Αποστολές, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη από την καταχώρηση της παραγγελίας σας και παραδίδονται στο χώρο σας στους χρόνους που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα αντίστοιχα.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΑΠΛΗ 6,90€ 6-15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ 
EXPRESS 13,5   2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ 

  

Πρόσθετες Πληροφορίες 

Ενημερώσεις μετά την καταχώρηση της παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη καταχώρηση της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφοράς, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, που φέρει τον αντίστοιχο Αριθμό Αποστολής Δέματος, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς.
 

"